Studentersamfundet Filmklubb (SSF)

Studentersamfundet Filmklubb (SSF) er Norges største filmklubb og er driftet av Kulturutvalget ved Studentersamfundet i Trondhjem. Hvert semester serverer vi et bredt program, fra gamle klassikere til nyere filmperler. Du kan finne alle våre kommende filmvisninger på facebooksiden til Studentersamfundet Filmklubb

Søndagsfilm

Søndagsfilmene representerer hovedprogrammet ved SSF, og er en god blanding av film fra forskjellig epoker og sjangre. Vi legger vekt på å vise kvalitetsfilm, men er også opptatt av at det skal være gode og engasjerende filmer som skal være tilgjengelige for alle. Fast tid og sted er søndag klokken 19 i Storsalen på Samfundet, dersom ikke annet er oppgitt.

I tillegg til rimelige priser kan vi friste med muligheten for å kjøpe og ta med deg noe godt å drikke eller spise fra Samfundets kafé Edgar. Ta turen og avrund helgen og uka med en god film på Samfundet!

Bijou

I tillegg til søndagsfilmene vil du noen semestre finne utvalgte filmer som går litt utenpå hovedprogrammet til Studentersamfundet Filmklubb. «Bijou» betyr juvel på fransk, og i denne kategorien viser vi litt smalere og mindre kjente godbiter fra filmhistorien. Bijou er et godt tilbud til deg som vil ta et dypdykk i cinematografiens verden, eller som bare er nysgjerrig på noe nytt og annerledes.

The Rocky Horror Picture Show

Årlig setter SSF opp kultklassikeren The Rocky Horror Picture Show. Kulturutvalgets medlemmer byr på seg selv som amatørskuespillere og framfører filmens hete handling foran en stappfull Storsal. En årlig feiring av utenomjordiske transvestitter i en fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt.

Priser

Billettene koster 40 kroner per film for vanlige visninger, mens det er gratis inngang på Bijou-visninger. Inngang forutsetter medlemskap i Studentersamfundet Filmklubb (SSF) eller en annen filmklubb underlagt Norsk Filmklubbforbund (NFK). Har du ikke medlemskap, kan du kjøpe dette hos oss for 100,-, med første visning inkludert i kjøpet. Dette medlemskapet gir også rabatterte priser hos Cinemateket og andre klubber tilknyttet NFK. Sjekk www.filmklubb.no for mer informasjon om andre filmklubber.

I tillegg til ordinært medlemskap tilbyr vi også supermedlemskap til 200,-, som gir deg gratis inngang på alle SSFs visninger i semesteret (merk: kun gyldig i Studentersamfundets Filmklubb). For medlemmer som er tilknyttet en annen NFK-filmklubb kan supermedlemskap ved Studentersamfundets Filmklubb kjøpes for 100,-.

Filmklubbmedlem: 40kr (vanlige visninger), Bijou-visninger gratis

Supermedlem SSF: Alle visninger gratis

Nytt semestermedlemskap (inkludert første visning): 100kr

Vanlige spørsmål

Hvor kjøper jeg billett og/eller medlemskap?

Billetter og medlemskap selges i døren før visning.

Hvordan finner jeg filmvisningene?

Vi benytter Storsalen til visning av Søndagsfilm, dersom ikke annet er oppgitt. Bijou-filmene vises primært på Knaus. Se arrangementlisten på samfundet.no eller facebooksiden til Studentersamfundet Filmklubb for nærmere informasjon om de enkelte arrangmentene.

Kontaktinformasjon

Send oss gjerne en e-post til ku-filmklubb@samfundet.no dersom det er noe du lurer på!

Se tidligere filmklubbprogram

Lenker: Start